Върви, народе - оглупени -
от мошеници и крадци.
Те са презадоволени,
вие пък сте си слепци.
Върви, народе - опростени -
от чалга и скотски живот.
Дано да бъдем освободени
от тоз и онзи политически идиот!
© Георги Todos los derechos reservados