25.05.2014 г., 15:58 ч.

Горчиви сълзи за 24 май 

  Поезия » Пародии
487 0 0

Върви, народе - оглупени -

от мошеници и крадци.

Те са презадоволени,

вие пък сте си слепци.

 

Върви, народе - опростени -

от чалга и скотски живот.

Дано да бъдем освободени

от тоз и онзи политически идиот!

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??