10 jul 2007, 14:37

Горчиво 

  Poesía
542 0 4
страхът свит на топка
просъсква и дращи
засяда в устата
студен като камък
ужасно тежи и
горчи
като пясък
изтичат минутите
бързо пресяти
змия е земята
когато
крещиш
не мога да плача
но
нима
тишината
е злато

© Иван Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??