Jul 10, 2007, 2:37 PM

Горчиво 

  Poetry
543 0 4
страхът свит на топка
просъсква и дращи
засяда в устата
студен като камък
ужасно тежи и
горчи
като пясък
изтичат минутите
бързо пресяти
змия е земята
когато
крещиш
не мога да плача
но
нима
тишината
е злато

© Иван All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??