15 mar 2008, 9:25

Горчиво вино 

  Poesía » De amor
555 0 1
 

ГОРЧИВО  ВИНО

 

Налей ми чашата с горчиво вино,

защото страшна жажда ме гори.

Но само чаша вино ще е малко,

пожара страшен в мен да угаси.

 

Една искра, запалила пожара,

гори без жал и страшно ме боли.

Но нека пием в тази нощ последна,

че път ни чака утре призори.

 

По този път ще тръгнем двама -

замаяни от този нощен пир.

Един до друг, но някак разделени,

ще търсим за сърцата еликсир.

© Иван Иванов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??