30 oct 2013, 21:05

Горе 

  Poesía
305 0 3

Птицата над мен

прелита

и докосва ме

с крила -

в полета си

ме повика,

хоризонт

ми назова.

Светлата следа,

бялата съдба.

Горе всичко е красиво.

Горе всичко е мечта.

© Кирилка Пачева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??