Пак се крие баба Яга,
пак от поетеси бяга.
Че харесали я вече,
мерник вдигат отдалече,
в сънищата й ровичкат –
как, кого, защо обичала…
Свива се горката баба –
те на имиджа посягат
и рисуват я горкана
като слънце на тавана.
Ту е принца пак огряла,
сбарала го под юргана,
ту със змея… ала-бала,
хайде да речеме – спала,
ту джуджета на верев
завъртяла е за кеф…
Мани, мани…
Леле, бабо…
Крий се, трай си и кюти си,
че шти гръмне сърчицето.
Ех, бабе си ти проклето,
ама иде секс строител –
поетичният мислител…
А след него е Бедрото –
гладно пак твори, горкото,
после Юри и Ирина –
стягай, бабо, таз гърбина,
кой се сети - той ще пее,
сетне… Смръзва ми окото!
Дръж се, бабо,
стягай сили –
вихри секс се колективен…
© Георги Коновски Todos los derechos reservados