28 ago 2017, 15:21

Горска маргаритка 

  Poesía » Para niños
1066 1 2

 

Маргаритка дива, като самодива.

Щом я слънцето огрее,

тя веднага се засмее.

 

Вечер, щом пък то се скрие,

тя листенцата си свие.

Сякаш гледа от слънчогледа.

 

© Рени Маргина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??