28.08.2017 г., 15:21 ч.

Горска маргаритка 

  Поезия » За деца
1059 1 2

 

Маргаритка дива, като самодива.

Щом я слънцето огрее,

тя веднага се засмее.

 

Вечер, щом пък то се скрие,

тя листенцата си свие.

Сякаш гледа от слънчогледа.

 

© Рени Маргина Всички права запазени

Произведението е участник в конкурса:

"Хитрушковците сладкодумни са палавници умни" »

8 място

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??