Aug 28, 2017, 3:21 PM

Горска маргаритка 

  Poetry » For kids
1067 1 2

 

Маргаритка дива, като самодива.

Щом я слънцето огрее,

тя веднага се засмее.

 

Вечер, щом пък то се скрие,

тя листенцата си свие.

Сякаш гледа от слънчогледа.

 

© Рени Маргина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??