31 mar 2006, 13:53

/господар на потока/ 

  Poesía
655 0 2



/господар на потока/

Играя си на мисленица
говоря без да бързам
не бъркам
поставям клопките без чувства
знам - няма изход
но всичко е вторично
говоря без да бъркам
не бързам
чувствам сила.

© Огрян Орешников Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??