Mar 31, 2006, 1:53 PM

/господар на потока/ 

  Poetry
654 0 2



/господар на потока/

Играя си на мисленица
говоря без да бързам
не бъркам
поставям клопките без чувства
знам - няма изход
но всичко е вторично
говоря без да бъркам
не бързам
чувствам сила.

© Огрян Орешников All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??