28 ago 2008, 15:00

Готов ли си? 

  Poesía » Otra
617 0 3

 

 

Ти искаш света да владееш?!

Готов ли си?!

Способен ли си... на подлост?

Можеш ли... да бъдеш копеле?

Ще смачкаш ли с ботуша си...

лицето на невинността?

Би ли загърбил... това, което обичаш?

Отказа ли се да бъдеш... Ти?

Колко време ще мислиш...

преди да предадеш приятел?

Какво би дал... за да получиш?

Знаеш какво ще ти поискат... нали?

Готов ли си?

© Светлин Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??