28.08.2008 г., 15:00 ч.

Готов ли си? 

  Поезия » Друга
549 0 3

 

 

Ти искаш света да владееш?!

Готов ли си?!

Способен ли си... на подлост?

Можеш ли... да бъдеш копеле?

Ще смачкаш ли с ботуша си...

лицето на невинността?

Би ли загърбил... това, което обичаш?

Отказа ли се да бъдеш... Ти?

Колко време ще мислиш...

преди да предадеш приятел?

Какво би дал... за да получиш?

Знаеш какво ще ти поискат... нали?

Готов ли си?

© Светлин Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??