Aug 28, 2008, 3:00 PM

Готов ли си? 

  Poetry » Other
618 0 3

 

 

Ти искаш света да владееш?!

Готов ли си?!

Способен ли си... на подлост?

Можеш ли... да бъдеш копеле?

Ще смачкаш ли с ботуша си...

лицето на невинността?

Би ли загърбил... това, което обичаш?

Отказа ли се да бъдеш... Ти?

Колко време ще мислиш...

преди да предадеш приятел?

Какво би дал... за да получиш?

Знаеш какво ще ти поискат... нали?

Готов ли си?

© Светлин All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??