30 dic 2008, 20:28

Говори... 

  Poesía
615 0 0
                  Говори

Ти мислиш ли за мен - кажи,
но истината, не лъжи.

Застани пред мене мъжки
и говори ми без задръжки.

Макар и много да ме заболи -
говори, говори, говори...

Аз болна съм, нали - това го знам -
просто няма какво да ти дам.

© Миглена Узунова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??