8 mar 2012, 13:13

Градината "Живот" 

  Poesía
859 0 13

 

Цъфтиме ний в градината „Живот”,

но често аромата ни не забелязват,

навлекли до уши житейския хомот,

че от Адама май сме произлязли.

 

Но ний цъфтим. Във нежни цветове.

Обагряме света в сияние от обич.

По пътя срещаме и ветрове,

но с обичта сърцата ние топлим.

 

Честит празник на всички момичета и жени!

Бъдете здрави и благословени!

© Криси Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??