Цъфтиме ний в градината „Живот”,
но често аромата ни не забелязват,
навлекли до уши житейския хомот,
че от Адама май сме произлязли.
Но ний цъфтим. Във нежни цветове.
Обагряме света в сияние от обич.
По пътя срещаме и ветрове,
но с обичта сърцата ние топлим.
Честит празник на всички момичета и жени!
Бъдете здрави и благословени!
© Криси All rights reserved.
но с обичта сърцата ние топлим.
Можем да топлим дори и ветровете!
Прегръщам те, Криси!