12 ene 2023, 10:27

Градивна тишина ще бъда аз... 

  Poesía » De amor, Formas graves, Otra
575 4 4

Градивна тишина ще бъда аз

и с огън мълчалив живот ще сторя.

За красотата твоя пак се боря

с нечуван досега баладен транс.

 

За красотата твоя пак се боря

с писеца на перото и светът

погледнал в теб ще види ярък кът

със дивен образ полетял в простора.

 

Погледнал в теб ще види ярък кът

и слепият - и ти ще си надежда,

и вярата, и истинския път

към обич, който радостно отвежда.

 

Аз може да изтлея в дан гореща,

но идното с любов ще те посреща.

© Асенчо Грудев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??