12 dic 2007, 14:41

Графика 

  Poesía
694 0 27
                            Графично-точни и изящни клони

                            безмълвно са разперили дърветата.

                            Над клоните увиснала луна

                            сред шепа разпилени тюркоази.

                            Най-съкровените ми тайни пази.

                            Каква невероятна тишина

                            мастилено се стича от небето,

                            замръзва на звездички и се рони.

                           

© Валентина Шейтанова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??