12.12.2007 г., 14:41 ч.

Графика 

  Поезия
689 0 27
                            Графично-точни и изящни клони

                            безмълвно са разперили дърветата.

                            Над клоните увиснала луна

                            сред шепа разпилени тюркоази.

                            Най-съкровените ми тайни пази.

                            Каква невероятна тишина

                            мастилено се стича от небето,

                            замръзва на звездички и се рони.

                           

© Валентина Шейтанова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??