4 mar 2008, 16:56

Гравитация 

  Poesía
457 0 8

 



 

По-мощно е от гравитация

туй чувство, що душите ни сега владее.

Това е прoклятието на всяка нация –

не може никой смъртен фаталното привличане

                              да преодолее.;)

Сърцето мое - изригващ вулкан върху земната повърхност,

привлича то като магнит космичното ти тяло,

ръцете ти вливат в мен вселенската безсмъртност -

очи затварям и покрива ме небето със звездно одеяло...


Политаме с теб към планети забравени,

                                          огън в шепите си скрили,

а край нас танцуват бледи облачни къдели.

Оцветяват ги очите ни, магия от надеждата отпили!

   Е, Гравитацията между телата ни

                     нещо земно или междугалактическо

                                        ще спре ли?! ...

© Вечерница или Зорница Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??