По-мощно е от гравитация
туй чувство, що душите ни сега владее.
Това е прoклятието на всяка нация –
не може никой смъртен фаталното привличане
да преодолее.;)
Сърцето мое - изригващ вулкан върху земната повърхност,
привлича то като магнит космичното ти тяло,
ръцете ти вливат в мен вселенската безсмъртност -
очи затварям и покрива ме небето със звездно одеяло...
Политаме с теб към планети забравени,
огън в шепите си скрили,
а край нас танцуват бледи облачни къдели.
Оцветяват ги очите ни, магия от надеждата отпили!
Е, Гравитацията между телата ни
нещо земно или междугалактическо
ще спре ли?! ...
© Вечерница или Зорница Все права защищены