26 oct 2008, 20:25

Грешка 

  Poesía » De amor
451 0 0

Не зная името ти,
не зная дори кой си,
кога те срещнах
и кога ме плени?
Кога ме погледна
и заключи ме ти,
с окови железни
сърцето ми разби?
Кога ме докосна
и белег остави върху мен,
кога ме целуна
и всичко омагьоса в мен?
Как позволих това да се случи,
как позволих да се стигне до тук -
да ти бъда робиня во веки,
да бъда вечно твоя слуга?

© Диана Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??