18 may 2011, 22:37

Грешка 

  Poesía » De amor
566 0 0


 

Край тебе хора, а всъщност колко сам си,

колко жалък и фалшив.

Край тебе врява, шум, забава,

живееш за мига, живота сив!

Залъгваш се, блуждаеш и не осъзнаваш,

примиряваш се с всяко нещо,

а той - животът си минава…

Е, да, да се греши било човешко.

Не съм аз тая, дето ще те съди.

Каквото можех за теб направих.

На Господ е най-тежката присъда -

аз пак си те пожалих!

 

© Жасмина Маринова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??