6 dic 2017, 15:44

Грешна и коварна 

  Poesía » De amor
738 0 2

Прокарваш устни, но не оставаш.
Създаваш блянове и мечти,
а след това унищожаваш.
Напред продължаваш 
и мъжките сърца покоряваш.
Малко те имат, за малко те имат,
много те искат, малко успяват.
Като влак през сърцата минаваш
и на случайни гари оставаш.
Спираш... Престояваш...
Изведнъж си заминаваш
и само спомена за теб оставяш.

© Константин Стефанов Todos los derechos reservados

...

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??