29 may 2008, 14:24

Грешни сме 

  Poesía
715 0 9
 

Грешни сме!

 

Грешни сме!

Небето се отвори!

Дъждът греха ни да измие

се опита.

И ни отнесе,

едва не ни издави.

Грешни сме!

И пострада пак земята

и божиите твари!

Грехът и след страха

остана!

Днес повече крадат

и лъжат,

че с парите от чужбина

гладните ще хранят.

Не към Бог

отправят думи,

момчетата

в черните костюми.

Нас ни баламосват

и с нищетата ни сватосват!

Грешни сме,

че траем!!!

© ПЕТЪР ПЕЩЕРСКИ Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??