Грешни сме!
Грешни сме!
Небето се отвори!
Дъждът греха ни да измие
се опита.
И ни отнесе,
едва не ни издави.
Грешни сме!
И пострада пак земята
и божиите твари!
Грехът и след страха
остана!
Днес повече крадат
и лъжат,
че с парите от чужбина
гладните ще хранят.
Не към Бог
отправят думи,
момчетата
в черните костюми.
Нас ни баламосват
и с нищетата ни сватосват!
Грешни сме,
че траем!!!
© ПЕТЪР ПЕЩЕРСКИ Все права защищены