Не ме харесвайте, не ме любете,
не искам да съм ваше забавление,
сама оставам и в самотата
търся своето изцерение...
Аз грешна съм и грешница оставам,
ще търся пътя си за изкупление...
И някога сред сенките на мрака,
ще срещна своето избавление,
когато знам, че никого не чакам
и чаканият е далеч от мене...
© Злаклунен Todos los derechos reservados