8 dic 2014, 17:30

Грешница 

  Poesía
427 0 0

родих се с грях

непростим в сърцето.

родих се да бъда

твърде човечна –

 

и твърде раздавам

всичко невзето,

и винаги имам

за всеки надежда.

 

и винаги страдам,

греха да изкупя.

че всеки друг

роден е безгрешен…

 

© Или Дадарова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??