8.12.2014 г., 17:30 ч.

Грешница 

  Поезия
423 0 0

родих се с грях

непростим в сърцето.

родих се да бъда

твърде човечна –

 

и твърде раздавам

всичко невзето,

и винаги имам

за всеки надежда.

 

и винаги страдам,

греха да изкупя.

че всеки друг

роден е безгрешен…

 

© Или Дадарова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??