27 sept 2019, 13:12

Грешник 

  Poesía » De amor, Filosófica, Verso libre, Otra
462 0 0

Животът ми съвсем не е безгрешен,

правил съм грешки, уви...

но най-страшните ми грешки са,

че , макар и неусетно , с думи съм наранявал жени…

 

Думите кол са в сърцето на всеки

и забравят се трудно, нали?

Особено, щом те са наречени

да нараняват жени!

 

Прости ми,животе!

Прости за моята глупост!

Моля те, нека те да забаравят

за моята лудост!

 

Пратим им покой, поне ти ги съжали!

Прати им щастие, от мен го вземи!

Накажи мен, не ме жали,

че макар и неусетно,с думи съм наранявал жени!

© Неизвестен Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??