27.09.2019 г., 13:12 ч.

Грешник 

  Поезия » Любовна, Философска, Свободен стих, Друга
460 0 0

Животът ми съвсем не е безгрешен,

правил съм грешки, уви...

но най-страшните ми грешки са,

че , макар и неусетно , с думи съм наранявал жени…

 

Думите кол са в сърцето на всеки

и забравят се трудно, нали?

Особено, щом те са наречени

да нараняват жени!

 

Прости ми,животе!

Прости за моята глупост!

Моля те, нека те да забаравят

за моята лудост!

 

Пратим им покой, поне ти ги съжали!

Прати им щастие, от мен го вземи!

Накажи мен, не ме жали,

че макар и неусетно,с думи съм наранявал жени!

© Неизвестен Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??