7 ago 2007, 10:20

"ГРЕШНИК" 

  Poesía
499 0 5
                                   ("Не можеш да преместиш
                                      коритото на реката")

Щастието е в жеста, в погледа нежен,
изповядва се един "грешник" тленен.

Търсил ги той през живота си!

Жадувал ги във сънищата си!

Черпил шепи, златоносни!

Връхлитал в схватка смъртоносна!

Целил със светли трели  хармония!

Раздавал я на бедните създания!

Стихнал "грешника" свят, със страст земна,
като нестихващ слънчев лъч... над бездна...

© Мариола Томова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??