21 ago 2017, 14:36

Грешно е, знам 

  Poesía » De amor, Verso libre
477 0 0

Устните ни грешно се целунаха.

Ръцете ни грешно се държаха.
Грешно се прегърнахме.
В грешно време.

С грешен човек.
Имахме един грешен миг, който стига за една цяла грешна вечност.

Тогава си мислех, че ще е за вечност. Но не. Не остана дори за ден. 

Не поиска, не попита, не ме потърси.

Грешно е, знам. Грешно те обичам. Ти ела. Пък любовта и грешна, също е любов.

Най-правилната.

© Цвете Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??