Устните ни грешно се целунаха.
Ръцете ни грешно се държаха.
Грешно се прегърнахме.
В грешно време.
С грешен човек.
Имахме един грешен миг, който стига за една цяла грешна вечност.
Тогава си мислех, че ще е за вечност. Но не. Не остана дори за ден.
Не поиска, не попита, не ме потърси.
Грешно е, знам. Грешно те обичам. Ти ела. Пък любовта и грешна, също е любов.
Най-правилната.
© Цвете Всички права запазени