7 abr 2009, 23:29

Греят минзухари 

  Poesía
1574 0 1

 

Пролет, пролет, дъхава, игрива,
ти прогонваш празнотата сива,
пролет с ароматни минзухари,
като слънце топло засияли!
Пролет, будиш нежната усмивка
и с цветята вече съм щастливка!

 

 

© Елена Калчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??