7 апр. 2009 г., 23:29

Греят минзухари 

  Поэзия
1575 0 1

 

Пролет, пролет, дъхава, игрива,
ти прогонваш празнотата сива,
пролет с ароматни минзухари,
като слънце топло засияли!
Пролет, будиш нежната усмивка
и с цветята вече съм щастливка!

 

 

© Елена Калчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??