7.04.2009 г., 23:29 ч.

Греят минзухари 

  Поезия
1569 0 1

 

Пролет, пролет, дъхава, игрива,
ти прогонваш празнотата сива,
пролет с ароматни минзухари,
като слънце топло засияли!
Пролет, будиш нежната усмивка
и с цветята вече съм щастливка!

 

 

© Елена Калчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??