11 may 2007, 16:20

Гроб 

  Poesía
655 1 0

И тази вечер идвам аз
на твоя гроб, любими.
... слагам пак цветя,
присядам тихо и се моля
да се върнеш ти и любовта...


Луната пълна осветява
разплаканото ми лице,
а кръвта ми капе
от нараненото сърце.


Моля се тихо разплакана аз,
душата ми плаче
без сълзи,
без глас
от мъка по тебе останах аз.


И тази вечер идвам аз
на твоя гроб, любими,
и се моля на смъртта
да махне от мен тежкото бреме,
тежало на раменете толкова време.

© Катеирна Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??