И тази вечер идвам аз
на твоя гроб, любими.
... слагам пак цветя,
присядам тихо и се моля
да се върнеш ти и любовта...
Луната пълна осветява
разплаканото ми лице,
а кръвта ми капе
от нараненото сърце.
Моля се тихо разплакана аз,
душата ми плаче
без сълзи,
без глас
от мъка по тебе останах аз.
И тази вечер идвам аз
на твоя гроб, любими,
и се моля на смъртта
да махне от мен тежкото бреме,
тежало на раменете толкова време.
© Катеирна All rights reserved.