21 ago 2020, 13:07

Грубостта 

  Poesía » Civil
589 0 0

Всеки зло в сърцето си носи.

Виждаме хора с груби обноски.

Хулиган на светофара блъска жена стара,

вместо път да и направи, излишен е коментара.

 

С такива ли дела грозни

пред европейците желаем да блеснем?

А иначе сме твърде претенциозни,

а иначе се смятаме за чудесни!

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??