21.08.2020 г., 13:07 ч.

Грубостта 

  Поезия » Гражданска
585 0 0

Всеки зло в сърцето си носи.

Виждаме хора с груби обноски.

Хулиган на светофара блъска жена стара,

вместо път да и направи, излишен е коментара.

 

С такива ли дела грозни

пред европейците желаем да блеснем?

А иначе сме твърде претенциозни,

а иначе се смятаме за чудесни!

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??