26 mar 2007, 20:20

Грях 

  Poesía
846 0 11

Грях

Грях ли е, че тебе те желая,
че все за тебе мисля аз,
че все за тебе аз мечтая
и за теб е моя весел смях?

Грешница ли съм? Не зная,
но всяка нощ си ми в съня.
В мислите си с теб съм и гадая -
къде си ти, защо съм аз сама?

Защо те няма днес до мене?
Защо душата ме боли?
Защо сърцето ми от болка стене?
Защо в мене огънят гори?

© Ваня Пенева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??