20 sept 2008, 7:39

Грях 

  Poesía » De amor
774 0 9

ГРЯХ

(на Влади)

 

Една любов ми отряза косите отдавна.

А днес така ме изгарят очите на мъж.

         И пия вино от гореща чаша – ръцете му.

Изпих го със страховете, които ме давеха.

Жадно, на едри глътки.

 

 

Една любов се стича по тялото ми.

И така ме жарят ръцете на мъж.

Младо вино, в гореща чаша –

преизподнята е пламнала.

И ми е катранено пред очите от теб.

© Весела ЙОСИФОВА Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??