28 mar 2012, 1:31

Грях 

  Poesía » Otra
375 0 0

Грях

 

Питам се, къде е моят грях

и защо ли да се моля пак за прошка?

Питам се коя сълза,

в живота ми е грешка?

 

Разтварям книгата на мъдростта

и търся думи прости.

Но от там лъха свежестта

на мислите ми, като снощи.

 

Коя съм всъщност

и защо ли съм дошла?

След безвъзвратната надежда,

защо на този свят стоя?

 

Питам се, къде е този грях

и дали животът ми е грешка?

Питам се защо ли,

да се моля пак за прошка?

 

 

 

© Мария Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??