Грях
Питам се, къде е моят грях
и защо ли да се моля пак за прошка?
Питам се коя сълза,
в живота ми е грешка?
Разтварям книгата на мъдростта
и търся думи прости.
Но от там лъха свежестта
на мислите ми, като снощи.
Коя съм всъщност
и защо ли съм дошла?
След безвъзвратната надежда,
защо на този свят стоя?
Питам се, къде е този грях
и дали животът ми е грешка?
Питам се защо ли,
да се моля пак за прошка?
© Мария All rights reserved.