1 jun 2011, 11:24

Грях 

  Poesía » Civil
1196 0 5

Крайчеца хляб,

който изяждам сега с респект и наслада,

някога хвърлях!...

Днес  и да искам  не мога…

И си спомням словата на баба,

че дори трохи да се хвърлят -

грехота е,  от Бога!...

© Никола Тенев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??