1.06.2011 г., 11:24 ч.

Грях 

  Поезия » Гражданска
1176 0 5

Крайчеца хляб,

който изяждам сега с респект и наслада,

някога хвърлях!...

Днес  и да искам  не мога…

И си спомням словата на баба,

че дори трохи да се хвърлят -

грехота е,  от Бога!...

© Никола Тенев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??