Мога да го имам, ако искам.
Може да ме има, ако иска.
Можем да се имаме взаимно.
И го искаме.
Плътта ни лъже,
сетивата крещят.
Привлечени сме от сила, от лъжа,
от неистова беда - страстта.
Не мога да се влюбя в теб -
душата ти е празна. Но крещи.
Крещи ми, че умираш да ме имаш ти,
че аз съм всичко, що желаеш,
а тая мисъл тъй болно ме ласкае
и подтиква ме към грях.
за който единственият грешник пак ще бъда аз.
Задето моята любов я няма,
задето чувствам се сама.
Грехът е грях, когато
има чувство на вина.
© Гергана Todos los derechos reservados
Харесах!